Almindelig tandpleje på Vesterbro i København

Hos Tandlægerne Gitte & Niels Bruun har vi fokus på dine tænders sundhed. De skal kunne holde sig raske hele livet og se pæne ud.

Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt får foretaget et tandeftersyn. På den måde kan vi komme eventuelle små skader til livs, før de udvikler sig til større problemer.

Professionel rådgivning og sparring

Det er individuelt, hvor ofte man har behov for et tandeftersyn. Når vi ser på dine tænder, tager vi en snak med dig om, hvornår vi anbefaler, at du kommer igen.

Ved et almindeligt tandeftersyn tilbyder vi blandt andet tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger. Vi rådgiver naturligvis også om, hvordan du i det daglige selv kan være med til at skabe de bedst mulige vilkår for dine tænder.

Er du ny kunde? Vi tager os altid ekstra godt af dig, ved det første tandtjek, og rådgiver dig om den fremadrettede proces. Alt planlægning foregår selvfølgelig i samarbejde med dig - du styrer altid selv, hvad og hvor meget du vil have lavet.

God dialog med din tandlæge

Vi lægger vægt på omsorgsfuld behandling og ønsker, at besøget hos os skal være så behageligt som muligt. Derfor har vi fokus på en god dialog, hvor vi informerer dig om processen, og hvor du har mulighed for at stille spørgsmål. 

Kontakt os og bestil tid til tandpleje

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for almindelig tandpleje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs også mere om hvad vi kan tilbyde af behandlinger eller kontakt os for at høre mere. Du kan ringe til os på telefon 33 24 79 33 i vores åbningstid, eller ved at skrive til os på mail@tandlaegerne-bruun.dk

Book en tid nu

Kontakt os

Tandlægerne Gitte & Niels Bruun ApS

Vesterbrogade 37 2, 1620 København V

CVR: 15300175

Telefon: 3324 7933

Mail: mail@tandlaegerne-bruun.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 18:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 13:00​

Vi er Medlem af

​Afbud meddeles senest hverdagen før aftalt tid. Udeblivelse uden rettidigt afbud koster iflg. overenskomst 273 kr. ved op til 30 min. afsat, 531 kr. ved op til 45 min. afsat og 789 kr. ved mere end 45 min. afsat.