Tandkrone i høj kvalitet der holder

Har du brug for en tandkrone, tilbyder vi hos Tandlægerne Gitte & Niels Bruun, tandkroner i høj kvalitet. Søger du en kompetent og fagligt stolt tandlæge i København V eller på Frederiksberg, er vi den rette klinik til opgaven. 

En tandkrone er en slags hætte, man sætter ud over en ødelagt tand, således at man kan bevare roden og selve det, der er tilbage af den eksisterende tand. Denne bidrager til, at tanden ser normal ud i stedet for at have en grim, ødelagt tand, som på sigt kan medføre yderligere tandskader såsom en rodbetændelse. 

Vi tilbyder kroner, der er fremstillet i guld, porcelæn eller en kombination af porcelæn og metal, hvilke er i høj kvalitet og holder længe.

Få et pænere tandsæt med en flot tandkrone

Går du med grimme og ødelagte tænder, kan en tandkrone være en god løsning, der sikrer dig et nydeligt tandsæt. Det er forskelligt, hvad folk foretrækker, når de skal vælge kronens materiale. 

Nogle vælger guld, som er det absolut stærkeste og dermed bedst til især kindtænder. Både metalkeramikkroner og porcelænskroner ligner naturlige tænder, men har ikke helt samme styrke som guldkroner. Det er dog helt op til dig selv, hvilken tandkrone du ønsker og foretrækker, men er du i tvivl, giver vi naturligvis vores faglige vurdering af, hvad der er bedst i dit konkrete tilfælde. 

Knækker din tand senere hen, fordi den ikke er stærk, var det måske en billigere løsning at vælge guld første gang.

Derfor skal du vælge os

Der er mange grunde til, hvorfor du skal vælge os til at montere en tandkrone på din ødelagte tand.

  • ​Vi har mange års erfaring fra egen praksis, og vi arbejder dagligt med kroner i alle afskygninger
  • ​Vi skaber tillid og tryghed til vores patienter, da det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas
  • ​Vi har konkurrencedygtige priser
  • ​Kompetent rådgivning

Skal vi se nærmere på dine tænder, er du velkommen til at bestille tid hos os. Ring på telefon 33 24 79 33 eller skriv til e-mail mail@tandlaegerne-bruun.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Book en tid nu

Kontakt os

Tandlægerne Gitte & Niels Bruun ApS

Vesterbrogade 37 2, 1620 København V

CVR: 15300175

Telefon: 3324 7933

Mail: mail@tandlaegerne-bruun.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 18:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 13:00​

Vi er Medlem af

​Afbud meddeles senest hverdagen før aftalt tid. Udeblivelse uden rettidigt afbud koster iflg. overenskomst 273 kr. ved op til 30 min. afsat, 531 kr. ved op til 45 min. afsat og 789 kr. ved mere end 45 min. afsat.