Tandbro i høj kvalitet og slidstyrke

Mangler du en tand, er en tandbro en kunstig tand, der kan erstatte en eller flere manglende tænder. Hos Tandlægerne Gitte & Niels Bruun er vi specialister i at montere en tandbro på vores patienter i København V, på Frederiksberg og Vesterbro, som ønsker at få et flottere og mere funktionelt tandsæt. 

En tandbro fungerer sådan, at den bygges og hæftes på nabotænderne, hvilket fungerer som en bro. Broen sættes på tænderne på hver sin side af den kunstige tand, som altså skal udfylde det tomrum, der tidligere har været. Overvejer du, om du skal få lavet en tandbro, garanterer vi for kvaliteten og slidstyrken.

Vælg en tandbro frem for implantater

Er du i tvivl, om du skal vælge implantater eller en tandbro, får du mere for pengene, hvis du vælger en bro. Er dine nabotænder svækkede af, eksempelvis fyldninger, holder en bro bedre, da de omkringliggende tænder skal agere bropiller. 

Er der ikke blot tale om én tand, men flere, der skal have en bro, er det typisk billigere sammenlignet med adskillige implantater. 

Som patient får du naturligvis mulighed for selv at vælge, hvad du foretrækker - og det skal da klart være i overensstemmelse med dit budget. Ikke desto mindre vil vi til enhver tid anbefale en tandbro frem for et implantat, da vi af erfaring ved, at det bedst kan betale sig.

Få et prisoverslag før vi går i gang

Når vi skal udføre en behandling på en patient, tager vi altid en samtale med vedkommende om, hvad vi mener, der skal laves. Dette er selvfølgelig efter samtykke med dig, at vi indleder den bedst mulige behandling - både for dit tandsæt, men også for din økonomi. 

Vi ved, hvad der virker, og hvad der holder længst, så de billigere løsninger ender typisk med at blive de dyreste alligevel. Lad os tage et kig på dine tænder, så vi kan se, hvad du er bedst tjent med.

Kontakt os for at få en tid, hvor du får et prisoverslag på din tandbro. Ring på telefon 33 24 79 33 eller skriv til e-mail mail@tandlaegerne-bruun.dk for at bestille en tid.

Book en tid nu

Kontakt os

Tandlægerne Gitte & Niels Bruun ApS

Vesterbrogade 37 2, 1620 København V

CVR: 15300175

Telefon: 3324 7933

Mail: mail@tandlaegerne-bruun.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 18:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 13:00​

Vi er Medlem af

​Afbud meddeles senest hverdagen før aftalt tid. Udeblivelse uden rettidigt afbud koster iflg. overenskomst 273 kr. ved op til 30 min. afsat, 531 kr. ved op til 45 min. afsat og 789 kr. ved mere end 45 min. afsat.