Rodbehandling er et af vores specialer

Hos Tandlægerne Gitte & Niels Bruun er vi specialister i rodbehandling, som vi har udført til stor tilfredshed for vores mange patienter på Frederiksberg, Vesterbro, i København V og resten af København. Gennem tiden har vi tilegnet os en masse unik viden og egenhændig erfaring med rodbehandling, hvorfor vi kan rådgive om dette uanset kompleksitet. 

Vi anvender den nyeste viden og værktøjer, således at vi kan tilbyde dig den absolut bedste behandling. Vores ekspertise er opnået gennem mange år med egen klinik, men også en længere årrækkes undervisning på Tandlægeskolen i rodbehandling, har gjort sit, til at gøre dette til et af vores helt store specialer.

Grundig og skånsom rodbehandling

Når vi udfører en rodbehandling, er vi altid meget grundige samtidig med, at vi er skånsomme over for patienten. Målet er at udføre det så smertefrit som muligt, hvorfor en omhyggelig forundersøgelse altid er på sin plads. 

Vi kan tilbyde de nyeste behandlingsmetoder, og vi har et operationsmikroskop, vi kan anvende, hvis en rodbehandling bliver kompliceret. Vores altoverskyggende fokus er på at levere et flot resultat og en kvalitet, vi kan stå 100 % inde for. 

Vi er til for at hjælpe vores patienter med at opretholde et sundt tandsæt, hvilket vi giver kyndig rådgivning omkring, når du er patient hos os.

Slip for smerter i dine tandrødder

Betændelse i tandrødder kan være særdeles smertefuldt. En rodbehandling er en effektiv behandling, som kommer helt i dybden og fjerner den smerte, der forårsages af karies i nerven i tanden. Vi giver naturligvis bedøvelse ved en rodbehandling, så du ikke mærker behandlingen, og du vil i løbet af kort tid være smertefri, når vi har fjernet det døde væv og renset rodkanalen. Har du ondt i en tand, og formoder du, at der skal en rodbehandling til, tager vi gerne et kig på dine tænder.

Bestil tid på telefon 33 24 79 33 eller skriv til e-mail mail@tandlaegerne-bruun.dk for at høre nærmere.

Book en tid nu

Kontakt os

Tandlægerne Gitte & Niels Bruun ApS

Vesterbrogade 37 2, 1620 København V

CVR: 15300175

Telefon: 3324 7933

Mail: mail@tandlaegerne-bruun.dk

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16:00​

Tirsdag

08:00 - 16:00​

Onsdag

08:00 - 18:00​

Torsdag

08:00 - 16:00​

Fredag

08:00 - 13:00​

Vi er Medlem af

​Afbud meddeles senest hverdagen før aftalt tid. Udeblivelse uden rettidigt afbud koster iflg. overenskomst 273 kr. ved op til 30 min. afsat, 531 kr. ved op til 45 min. afsat og 789 kr. ved mere end 45 min. afsat.